Om Oss

CC Sport

Vad är det?

Nöjda kunder! Det har vi jobbat för i 30 år. Den bästa servicen, ett bra sortiment, snabba leveranser, personligt bemötande och bra priser leder ofta till målet. Vi finns i Mölndal, men våra kunder finns över hela Sverige. Olika föreningar har olika behov, vi vill vara din förenings trygga partner som vet era önskemål och behov och som uppfyller dom. Välkommen till oss, vi lovar att jobba för er framgång.

Tryck

Klubbmärken, sponsortryck, siffror och namn - mycket att hålla koll på i samband med beställningen. Vi ordnar gärna med era tryck så att allt är klart när ni får leveransen av oss. En kontakt = enklare för din förening.

Prover

Intreserad av en produkt men osäker på storlek och material? Prata med oss så får ni låna prov. När ni har bestämt er för t.ex. en ny overall i föreningen så får ni låna storleksprover av oss så alla kan prova ut sin storlek i lugn och ro och slipper chansa på storlek vid beställningen.

Frakt- och betalningsvillkor

Vi skickar varor med DHL. Ni kan välja om ni vill få er leverans till föreningens kansli, eller till DHL's servicepoint i er närhet där ni kan hämta ut paketet i lugn och ro när ni själva har tid. Alla beställningar över 2000 kronor är fraktfria. Kända kunder får varor mot faktura, nya kunder får leverans mot efterkrav.

Avtal

Vill ni också ha en samlad kontakt för föreningens inköp? Då skriver vi gärna ett avtal tillsammans med er. Stor kund eller liten kund, alla är lika välkomna. Slå oss en signal, eller skicka ett mail, så kommer vi gemensamt fram till något bra.

ERIMA – vad är det?

Erima är ett tyskt sportmärke med över 100 år på nacken. I Tyskland är det ett av de största märkena när det gäller försäljning mot föreningar. Erima erbjuder sina kunder ett brett sortiment av tillbehör och framförallt kläder. På klädsidan har Erima kontinuerligt fyra kollektioner löpande som alla har många artiklar som finns i många färgkombinationer och som alla finns i många storlekar. Nästan alla kollektioner har även många artiklar i tjejstorlekar, det är utan tvekan ett av marknadens bredaste tjejsortiment när det gäller klubbkonfektion.

Erimas varor håller alltid hög kvalitet och att det dessutom finns ett stort och välfyllt lager betyder att leveranser kommer säkert och snabbt.